tours en travel

Services

Boek nu!

Minibussen

Tours en travel minibus

Welkom bij Minibus VIP, jouw vertrouwde partner voor onvergetelijke rondleidingen door het schilderachtige landschap van Nederland. Ontdek de schoonheid en rijke cultuur van dit betoverende land met onze speciaal samengestelde tours, waaronder museumtours, windmolenverkenningen, stadsrondleidingen en bezoeken aan authentieke Nederlandse dorpen.

Ons diverse wagenpark van minibussen is ontworpen om verschillende groepsgroottes te accommoderen, wat zorgt voor een comfortabele en gepersonaliseerde tourervaring. Of je nu een cultureel avontuur aangaat met een kleine groep of een grotere verkenning plant, Minibus VIP heeft de perfecte oplossing voor jou.

Verbeter je tour met het gemak van onze chauffeurservice, beschikbaar op aanvraag in heel Nederland. Onze professionele chauffeurs zijn toegewijd om je reis zo plezierig en stressvrij mogelijk te maken, zodat je je kunt onderdompelen in de schoonheid en geschiedenis van elke bestemming.

Kies Minibus VIP voor een verrijkende en op maat gemaakte tourervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om je minibus en chauffeurservice te boeken, en laat ons je betrouwbare metgezel zijn terwijl je de boeiende attracties en pittoreske landschappen van Nederland verkent.

Kies voor Minibus VIP voor een betrouwbare en efficiënte reiservaring. Wij zijn trots op stiptheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Laat ons je naar je cruiseterminal brengen en maak de reis zo plezierig als de bestemming zelf. Cruiseboot transfer- waar jouw cruise-avontuur begint zonder zorgen.

01

Kwaliteit

Ontdek luxueus reizen met onze VIP-minibus service. Geniet van comfort en stijl in onze hoogwaardige bussen, uitgerust met moderne voorzieningen. Onze toegewijde chauffeurs, met een uitstekende reputatie voor professionaliteit, zorgen voor een veilige en plezierige reiservaring. Ervaar eersteklas vervoer op maat met ons VIP-minibus assortiment.

02

Veilig

Ga voor veiligheid en stijl met onze VIP-minibus service. Onze toegewijde chauffeurs, experts in veilig personenvervoer, zorgen voor een geruststellende reis voor uw gasten. Ervaar hoogwaardig comfort en betrouwbare service terwijl onze chauffeurs u veilig naar uw bestemming brengen. Uw tevredenheid en veiligheid zijn onze topprioriteit.

03

Ervaring

Met 20 jaar ervaring en gevestigd in Amsterdam onderscheidt onze VIP-minibus service zich door een schat aan ervaring. Duizenden succesvolle ritten bevestigen onze toewijding aan excellentie. Vertrouw op ons voor een ongeëvenaarde reiservaring, waar ervaring en kwaliteit samenkomen. Ontdek het verschil met onze door de jaren heen bewezen VIP-service.

ZAKELIJK

Luxe VIP minibus voor uw zakelijke gasten,
of het nu gaat om een product lancering
of een roadshows langs vastgoed, wij hebben het vervoer voor u.
Druk hieronder voor meer info

TROUWVERVOER

Ben je op zoek om je trouwdag in luxe vervoerd te worden
en geen omkijken wilt hebben of naar het vervoer?
Dan hebben wij een mooie Luxe minibus voor je.
Druk hieronder voor meer info

LUCHTHAVENVERVOER

Van en naar Schiphol Amsterdam Airport met onze
Luxe VIP Minibussen. Maak je transfer zo comfortabel mogelijk en
druk hier onder voor meer info

VERJAARDAG

Een verjaardag moet natuurlijk groots gevierd worden,
die laat je niet zomaar voorbijgaan. Laat je rondrijden in
onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus.
Druk hieronder voor meer info

CRUISEBOOT TRANSFERS

Op reis met een cruise schip en teveel bagage mee?
Laat ons dan een trailer meenemen en wij zorgen dat je zonder problemen aankomt. Druk hieronder voor meer info

TOURS & TRAVEL

Nederland biedt tal van bezienswaardigheden. Of u nu voor zaken of privébezoek komt, het verkennen van de toeristische trekpleisters is altijd een aanrader. Met Tours in Holland zorgen wij ervoor dat uw verblijf een onvergetelijke ervaring wordt.

Bel ons voor vragen

+31 20 754 25 62

Wat zeggen onze klanten

Storm kwam met de Vip party bus. Wat een top service, stonden mooi op tijd kaar en vlak bij de deur af gezet. Het feestje begon al in de bus. Volgende keer vraag ik ze zeker weer.

- Mark

Minibus VIP Garage

Minibus Garage

Minibus VIP

Minibus VIP 16 pers

De Mercedes Sprinter VIP is ontworpen voor het comfortabel vervoeren van 16 personen. Een opvallend kenmerk van de Sprinter zijn de handige tafels aan boord.

Minibus VIP 16 pers

Minibus VIP 16 pers

De Mercedes Sprinter VIP biedt plaats aan 16 personen en is voorzien van luxueuze lederen stoelen voor optimaal comfort.

Minbus VIP 23 pers

Minibus VIP 16 pers

De Mercedes Sprinter biedt plaats aan maximaal 16 personen en is uitgerust met hoogwaardige lederen bekleding en privacyglas.

Minibus VIP

Minibus VIP 20 pers

De Mercedes Sprinter VIP is ontworpen voor het comfortabel vervoeren van 16 personen. Een opvallend kenmerk van de Sprinter zijn de handige tafels aan boord.

Minbus VIP 23 pers

Minibus VIP 23 pers

De Mercedes Sprinter VIP biedt plaats aan 23 personen en is voorzien van luxueuze lederen stoelen voor optimaal comfort.

Minibus VIP 23 pers

Minibus VIP 23 pers

De Mercedes Sprinter biedt plaats aan maximaal 23 personen en is uitgerust met hoogwaardige lederen bekleding en privacyglas.

Minibus VIP 23 pers

Minibus VIP 27 pers

De Iveco VIP Minibus  biedt plaats aan maximaal 27 personen en is uitgerust met hoogwaardige lederen bekleding en privacyglas.

Minbus VIP 23 pers

Minibus VIP 33 pers

De Iveco VIP Minibus  biedt plaats aan maximaal 33 personen en is uitgerust met hoogwaardige lederen bekleding en privacyglas.

Follow Us Social

REDELIJKE PRIJS

20+ jaren ervaring

365 dagen open

Minibus Company

7/24 Support

Adres

Minibus VIP
Raasdorperweg 193 C
1175 KV Lijnden